Måndag 29 Augusti 2022

Även om det fortfarande enligt kalendern är sommar, så känns det att det är höst. Både på ljuset och temperaturen. Solen är jättelåg på morgonen nu och det är bara en tidsfråga innan det är mörkt på morgnen....
 
Det är måndag och jag är på kontoret. Jag är trött, men allt känns ändå på det hela rätt bra. Nytt kontor är nästan helt spikat ( törs dock inte hoppas alltför mycket än) och det betyder i bästa fall att vi har en enda  månad kvar här.
 
Helgen blev tros tnställda Lyckseleplaner en bra helg. Vi tog hojarna på Lördagmorgon tidigt å åkte in till Skellefteå. Vi drog runt en sväng på en marknad för "skrot" först. En massa gamla bildelar å annat som Jimmy ville se. Sen åkte vi runt å gjorde lite andra ärenden innan vi köpte sushi å åkte hem.
Jag hann ut en sväng på min dagliga motionspromenad, samt en sväng i gymet. Sen blev det film å serier hela kvällen. 
 
Söndag morgon fog vi iväg till Rödåliden.
Jimmy tog röjsågen och for runt hela huset å röjde. Jag å pappa kapade å klöv ved ett par timmar, sen kom Ida och Vilma och vi drog ut i svampskogen en liten stund. På bara en halvtimme hade vi fyllt korgarna. 
Sen blev det rensning av svamp innan middag å sen åkte vi hem efter vi ätit. Vilma fick med sig katten och det blev som tomt hemma. 
 
Ganska trötta i kropparna var vi, så det blev en tidig söndagkväll för oss. 
 
Ny vecka å nya möjligheter väntar.
Rödåliden är fint i alla årstider.
Mamma å pappa gör ett jättejobb med gården, alla blommor och allt annat som måste göras på "farmen". Kändes bra att få hjälpa till en dag. Men vi kommer behöva fler dagar där semnare i höst.
Detta är vad jag å mamma fick ihop på en halvtimme. Pappa å tjejerna kom med lika mycket till en stund senare.
Nu har vi svamp ett tag...