Måndag

Idag är det 0 greder, det snöar och är allmånt grått ute. Typiskt April väder, men ändå. Man är ju LESS på detta nu. Jag vill ha vår på riktigt!
 
Helgen blev lugn å ganska trist bitvis.
För det första var det ju inget roligt väder. Hade tänkt ta fram hojen, men så blev det ju inte.
Blev en tidig kväll på fredag då jag skulle upp å ha ett Pilates pass på Badhuset klockan 9 på lördagmorgon.
 
Lördag såg jag faktiskt Innebandy!!!  Team Thoren gruppen från Umeå spelade final och vann för 3 e året i rad!
Jag ser ju inte sport så gärna, men jag såg i lördags för att Moa Johansson var med. Det är Anna och Ronnys dotter.  Hon fick dessutom pris som matchens lirare, så det var ju jättekul!
 
Sen var det dags för Hockey - Igen 😕
Jag gick å tränade,  å sen lagade jag mat. Jag skall ju ha mitt Bok å Vincirkel gäng på middag på Lördag så jag prov lagade den maten jag tänkte bjuda på.
Dennis var hos oss också, så han fick också testa. Maten fick godkänt, så det blir den jag lagar på lördag. Vi tvär åt i en periodpaus, å sen fortsatte matchen.
 
 
Å den  fortsatte i all oändlighet, så jag somnade framför TVn  uppe när jag stökat bort maten. Sov lite för länge så jag blev inte människa på resten av kvällen sen, så det blev en onödigt tidig kväll för mig. Men jag kanske behövde vila.
 
Söndag blev då helgens bästa dag iallafall. Vi var till Umeå!
Jimmy å Petter skulle kolla på en bil till Petter. Å det blev affär, så nu har han äntligen en egen bil! SOM han längtat. En Saab 9-3 blev det,
 
 
Medan dom gjorde affärer hängde jag med tjejerna. Vi åt lunch ihop å snackade lite . Det var mysigt att jag fick en liten bonus stund med dom på en söndag bara sådär.
 
Nu är det som sagt måndag å imorgon Valborgsnässoafton. Inga planer då heller, så det blir nog en lugn kväll. SEN ska det bli fint väder ( sägs det)
Från förra Valborg. Då var vi i Borgafjäll i Berit å Urbans stuga tillsammans med Janne å Britta. Det var trevligt.