Gör det du tror på och tro på det du gör - Nisargadatta Maharaj

 
Så kom den då till slut.... Söndan. Men nu är det bara 4 såna kvar sen är det semester..... Känns rikigt bra faktiskt. Ida har ju tyvärr inte fått nåt sommarjobb, så min första vecka kanske blir en vecka med Ida eftersom Vilma är på konfa läger och Jimmy jobbar. Vi får vä se. 
 
Helgen blev ialla fall bra och full med aktiviteter. Hela lördan firade vi Ella som fyllt 40. Det var en överskningsfest så hon hade ju ingen aning. 
 
Vi började med Lunch på Hembygdsområdet i Burträsk vi tjejer och för första gången på länge var det varmt och solen tittade fram. Ella fick öppna ett paket från var och en av oss och gissa vem det var ifrån. I mitt paket var det bland annat en Loka päron flaska. Men Ella känner mig lite för dåligt än för att veta att jag alltid har en sån med mig, men nu vet hon...
 
Sen fortsatte dagen med att Ella fick prova rökdyka i full utrusning, det blev fotbollsmatch där alla fick krypa in i en jättestor plastboll. Jättekul! 
 
Sen samlades vi och åt middag och fortsatte lekarna. Jag hade,  med hjälp av lite information av Ellas närmaste vänner,  satt ihop en musikfläta. 
 
Kvällen var helt otroligt varm och skön och när vi cyklade hem runt midnatt kändes det som sommar äntligen. 
Synd att det inte fortsatte idag...
 
Jag hann ialla fall få ner potatisarna i jorden. Kvällens spinningpass blev tyvärr inställt så jag tog en promenad istället och körde ett "källarpass".
 
Jag har ju jobbat för "100 pass innan midsommar" och nu har jag 15 kvar för att nå målet. Det innebär inte så många vilodagar fram till midsommar. Men jag hoppas jag klarar det. Lite kul att ha ett långsiktigt mål. 
 
Då var det åter dax för en arbetvecka..... Men först ett "Iform"
 
Mjölk är bra för hjärnan

Mjölk är inte bara bra för att hålla benen starka utan även för hjärnan. 
Enligt forskare löper mjölkdrickare mindre risk att utvecka Alzheimers,
eftersom mjölken ökar nivåerna av antioxidanter glutahion i hjärnan.
Detta kan i sin tur skydda hjärnans celler mot skador.
 

Så lite bilder : 
 
 
Ella 40 , rökdykning, "Bollfotboll" och fest 
 
 
Sunkmamma på G
 
 
 
Mina fina döttrar uppvaktade mig på Morsdag idag med en present. Tack snälla ni. Ni är bäst. Love U