Felfinnaren hittar fel även i paradiset.

Nu har det gått några dagar en det blir ingen skillnad så jag får nog helt enkelt konstatrera att det är en svacka igen. Kanske inte lika djup som dom jag haft tidigare,  men dock.
 
Det fanns en enda fördel med att pendla själv och det var att jag kunde använda hemresan som "pys ventil" och gråta ut när det samlats tillräckligt mycket jobbiga saker hos mig. Det är svårare nu och ibland svämmar det bara över. Jag bara måste låta tårarna få komma och det kanske är svårt att förklara att man är ledsen för egentligen ingenting.... Eller såklar det är nånting men inget speciellt som hänt. Jag är bara ledsen och mår bara dåligt.
 
Hela helgen har jag släpat runt p mig själv här hemma och bara känt mig ur form, ledsen och trött på allt.
Å då verkar det inte spela nån roll att hela huset är fullt av ungar och att Ida och Marcus är här , som jag längtart så mycket efter.
 
Den våta foilen har lagt sig tillrätta och både när jag somnar och när jag vaknar så har jag ett välbekant tryck över bröstet. Känns som nån kramar om hjärtat hårt och det är så obehagligt.
Jag sover dåligt. Vaknar ofta och kan inte somna eller sova länge på morgonen heller. Jag blir såklart trött av det och det känns som jag vill springa ifrån känslan på nåt sätt. Jag vet bara ite hur.
 
Torsdag och fredag var jobbiga dagar på jobbet. Jag var mycket ensam i rummet, vilket inte kanske gör så mycket men det ställer höga krav på mig att vara på alerten och ta hand om alla chaufförer som kommer och skall lasta. Jag blir ideligen avbruten i arbetet och det är lite trögt att starta om igen.
Dessutom var det en massa onödigt tjafs kring Norge transporter som tog väldigt mycket kraft och energi. 
 
Ida och Marcus kom som sagt på Lördagkväll och vi åt gott, spelade spel och snckade en massa. Idag har dom mest varit instängda i Vilmas rum och snackat och lyssnat på musik. Mysigt det med...
 
Just nu är Jimmy med Petter i Skellefteå på en fotbollsmatch. Jag skall laga mat och sen skicka iväg ungdomarna, sen skall jag försöka ladda om för en ny vecka. Men just nu skulle jag bara vilja krypa under stenen....
 
 
Jimmys lillebror Erik hade kalas hemma för sin son Ebbe som fyllde 2 år. Han fick en MC som vi köpte på Ullared i somras. Han blev väldigt glad över den....
 
 
Vi spelade lite spel på kvällen
 
 
Syskonkärlek.....