När jag har funnit min väg kommer det inte att finnas några svåra stunder, Jag tror att jag har en uppgift att fylla

Ligger och myser i lägenheten med min katt.
Idag var jag och lämnade in bilen för att byta lampa...Det knns som fånigt att man inte kan göra det själv. När jag for hem inser jag vilket fin bil jag har egentligen. Jag har ju en lånebil nu...Men jag saknar 4 hjulsrfiften och mina xenonlampor och extraljus. Jag saknas stolarna, hästkrafterna, stereon och allt annat lull lull.... tur det bara är några dagar.
 
När jag kom hem for jag och sprang en sväng. Jag vet inte riktigt vad som hänt med min tränings iver. Jag springer nån gång då och då och lyfter lite vikter, men jag är inte alls lika träningstokig som förut. Jag mår bra ändå. Visst vill jag sköta om kroppen och jobba på att hålla den i trim, men jag förstår att gymet, som varit "mitt andra hem",  länge har även varit ett ställe jag kan vara på när jag inte vill vara hemma. Nu mår jag bra hemma och jag trivs med att,  som ikväll pyssla och greja här. Jag antar att det jag fick ut av träningen får jag på annat sätt nu. Jag kommer nog alltid at träna men på ett annat sät kanske, med ett annat mål. 
 
I veckan är tjejerna som sagt i Svanstein med pappa och jag gör precis som jag vill...äter när jag är hungrig och gör vad jag vill på kvällarna, jag trivs bra med att vara själv åxå, så det gör mig inget att inte umgås med nån en sånhär kväll. 
 
Nu skall jag krypa isäng med min bok.... I morgon är det torsdag och det betyder Step. Pappa och mamma är i Göteborg hos lillebror som fyller 40 i morgon och lilla Nils som fyllde 1 år förra veckan. ..... Så det blir inte nån middag hos dom. Får klara mig ändå..
 
 
Tjejernas rum. Lite mera hemtrevligt nu när jag fåt upp lite på väggarna
 
 
 
 
Foron på min vackra Vilma sitter ovanför hennes säng
 
 
Och vackra Ida .....