Måndag sista Februari

Inte är jag frisk än inte. Var som säker på att det skulle ge sig i helgen. Så jag är fortfarande hemma å jobbar. Har inte tänkt ta mitt pass ikväll heller, det skulle Jessica ta som tur är. Inte kul att ställa in. Inte blev det nåt besök hos tankdläkaren idag heller som planerat. Det är en sista check efter rotfyllningen så det är ingen panik egentligen med det, men det hade varit skönt att få det gjort. 
 
Helgen då...ja,  om man jämför med förra helgen så blev det verkligen stor skillnad.
Bara jag å Jimmy hemma här vilket var bra då jag mått som jag mått. 
 
Det var ju himla fint väder på Lördag så Jimmy tog skotern å åkte ut med ett gäng andra skotermänniskor.
Jag tog Pepsi och fick med mig Marie och Gibson på en promenad. Vi var ute i 2(!) timar!  Det var skönt och gick inte så fort då Pepsi och Gibson fick roa varandra.
Men efter det var jag slut. Det blev en lång powernap på eftermiddan, sen åt vi gott, jag la lite pussel å såg serier..
Jimmy drog iväg på Wärldshuset med några andra från byn. Jag tyckte lite synd om honom att vara hemma med mig, jag är inte så kuligt sällskap just nu. 
Så jag såg Mello å gick isäng. Det var den kvällen det.
 
Söndag var jag å Jimmy ut på en lång promenad med Pepsi. Hon har ju fått nya "skor" som hon skall ha för att slippa de eviga isbildningarna under tassarna. Hon är inte överförtjust i dem, men vi har haft dom på alla gånger vi varit ut i helgen och det är ju så skönt att slippa stanna var 10 e minut för att pilla bort is som hon annars skall försöka bita bort hela tiden, och ont får hon också. Tillslut börjar hon halta då klumparna blir stora å fastnar i håret under tassarna. Nu gick det så himla lätt å fint med skorna när vi väl fått på dem, och jag tror hon tycker det är skönt.
 
Idag är jag hemma som sagt. Hostan vill inte ge sig och jag känner mig fortfarande trött å slut.
Till helgen kommer alla kidsen med respektive  hit. Vi ska åka skrillor å bada å äta gott så jag hoppas jag är frisk till dess å att ingen annan blir sjuk.
 
Nu är det bara att fortsätta sova, vila, dricka å ta det lugnt.
Visst är dom söta. Pepsi och Gibson ( Maries bild) 
La klart mitt "födelsedags pussel" som jag fick av Kerstin å Janne . Har redan kastat mig över ett nytt...