Bröllopsyra

Ja denna helg gick ju egentligen bara ut på en sak och det var bröllopet mellan Jimmys lillasyster Lina och hennes Jonas. Och vilket bröllop det blev!
 
Under lördag fm åskade det så det skallrade i rutorna. Himlen var mörk och vi var rikigt nervösa på hur det skulle gå med vigseln som skulle ske ute på stranden i Storsnäckhamn.
 
När vi körde genom Skellefteå en timme innan så haglade det å regnade så mycket att det knappt gick att se nånting alls. 
Men innan 15 hade det slutat regna, solen tittade fram och det blev en riktigt vacker ceremoni med havet och de stora mörka molnen som kuliss. 
 
Jag var lite nervös för själva Bröllopsfesten eftersom vi var värdpar och det ligger ju på vårat ansvar att det händer nånting hela tiden. Vi hade förberett ett antal aktiviteter, men vi fick stryka några för det blev så mycket annat som hände och det är ju precis det som man önskar som värdpar. Kvällen gick fort och det var fullt ös, god mat, glada vänner och en massa dans på slutet. Vi höll igång på dansgolvet ända fram till restaurangen stängde klockan 01. 
Vi var hemma strax efter 2 och då blev det bara att krypa isäng. Glada å nöjda med kvällen. 
Lite bilder 
 
Jag å Jimmy på stranden innan vigseln
Jag å brudarna. Tjejerna var ju också involverade denna dag. Vilma hade sminkat bruden och Ida var fotograf hela kvällen
Lina och Jonas hade med sina barn Jill och Melker vigseln.På bröllopsfesten var det dock inga barn med.
En riktigt lyckad kväll och brudparet var jättenöjda, vilket var huvudsaken ...
 
Ett STORT grattis igen till er ! 
 
 
 
 
 

Kommentera här: