Throwback Thursday v 11

Denna vecka vill jag backa tillbaks till 17/3 2013.
Då hade vi våran första "Halvåtta" middag. Det är 7 år sen... 7 år!!! Helt galet!
 
När jag flyttade från Rödå i Augusti 2012 var jag som orolig att vi skulle tappa kontakten alla, och jag vet ju av erfarenhet att det krävs lite pyssel å engagemang från allas håll för att få det hela att funka.
Berit kom med den strålande idén att vi skulle träffas å äta hos varandra. Att vi valde söndgar var för att man oftast inte har så mycket annat planerat då med familjen, så det skulle vara lättare. Och under dessa 7 år har vi verkligen lyckats och alla har varit med alla gånger. 
 
Vi hinner med en middag hos var å en av oss under ett år. Ibland har vi träffats även med grabbarna, men då har det varit nåt speciellt, typ Nobelmiddan hos Janne och Britta, Indisk afton hos Jennie och Johannes och alla gånger hos oss sen jag flyttade till Burträsk.
I Burträsk rullar husvagns armadan in på Gesällgatan  å stannar en eller två nätter. Alltid lika roligt.
Första "varven" vi körde så var det fritt att laga vad vi ville, sen kom vi på detta med Teman. Så nu skrivet vi ner en massa förslag, tar en lapp var och sen vet ingen annan ( å ibland inte den som tagit lappen heller haha) vad temat ska bli nästa gång man har "sin" dag.
 
Vi har betat av en rad olika teman, allt från olika länder, årtal, vegetariskt, GI och en massa annat. Nu senast var det "Ria Wägner" hos Britta och i början på April är det dags för Berits kväll, där vi andra såklart inte har en susning om vad hon ska bjuda på. 
 
Nu har vi matat igenom så många olika teman att vi börjar få slut på uppslag, så det kan  bli nån annan variant från nästa varv som börjar i höst, vi får se.
Vi har Berit och Jennie kvar på denna runda och så avslutningen  hos mig ( oss) i sommar som planerat. 
 
Dessa kvällar ser vi alla fram emot. När det är bara vi tjejer så hinner vi snacka om en massa saker de timmar vi ses, vi har nog avhandlat de flesta ämnen man man tänka sig och det är alltid massor att prata om då vi inte ses så ofta.
När gubbarna är med blir det mera PARTY. Förrutom dessa fantastiska kvällar så har vi hunnit klämma in en massa andra trevligheter tillsammans emellan. Allt från födelsedagar till tema fester..... Vi är numera ett mycket sammansvetsat gäng och vi trivs ihop vad vi än tar oss för.
 
Men jag ser fram emot många många fler av dessa middagar tillsammans bara vi och eller med grabbarna. Älskar detta gäng och vi har blivt riktigt tighta, även om vi egentligen är ganska olika. Än viktigare känns det att hålla detta vid liv nu när även Anna och Jennie lämnat Rödå.
 
Såhär såg vi då ut för 7 år sen när vi träffades hos Anna första gången, då  bodde hon kvar i Rödå. och jag i "mitt" hus i Vindeln. 
Jennie, Britta, Jag, Anna och Berit
Mycket har hänt sen dess... Inte bara frisyrerna har ändrats om man säger så.
 
 
 
 
 
Taggar: Throwback Thursday;

Kommentera inlägget här :