Tandvärk, vänner å vin

Finns det nåt jag tycker är värre än å flyga så är det att gå till tandläkaren....
Jag skulle ju starta denna vecka med ett sånt besök visste jag, å det låg som ett mörkt moln över mig hela helgen.
Jag hade en spricka i en tand, det visstae jag , detta skulle åtgärdas, borras ut och laga, å skulle inte det gå så skulle tanden ut.
Det känns ju kul att veta ......
 
Men helgen blev ändå så bra den kunde bli. Fredagkväll va vi till Åbyn till några vänner och snackade skit ett tag å på lördag kväll var det dags för tjejmiddag, bokcirkel och vinlotteri. 
 
Denna gång hos Erica och med 3 tjejer borta tyvärr. Men vi andra hade väldigt trevligt ändå. God mat , massor av snack och så vann jag storvinsten för en gångs skull. 3 flaskor vin.
 
Sov dåligt natten till idag gjorde jag med mycket konstiga drömmar. Men det var ju för att jag visste hur min måndag skulle bli.
Men nu är det gjort, tanden är lagad å jag är ett par tusen fattigare. Jag fick 2 bedövningssprutor för säkerhetsskull så jag var bedövad halva dagen. Men hellre det än att det skall göra ont.
Med det ur världen kan jag kasta mig över resten av veckan.
Vi kommer vara fulltaliga på jobbet i Skelleftå då både Janne och Appe kommit hem efter sina månadslånga vistelser i Thailand. Utan Corona virus får man hoppas. 
 
Det är sportlov här nu också å det betyder att Petter är ledig, å Dennis är ju åxå hemma hela dagar, och Vilma  kommer också hit för att få hjälp med att laga sin bil, så det kommer nog å bli mer spring än vanligt i veckan. Tur Jimmy är hemma. 
 
Till helgen är det Mellofelst hemma hos oss, och det ser jag mycket fram emot. Massor av glittriga vänner. 
 
Vi kör på...
 
God drink samt boken vi läste och diskuterade. Till nästa gång ska vi se en film. Det blir ju spännande
Fr vä. Sanne, Pamela, Erica, jag och Annica. Marie, Anna och Jeanette kunde inte vara med denna gång tyvärr.
 
 
Taggar: Vänner;

Kommentera inlägget här :