Vårfåglar, takdropp och fredag

Ingenting är sig likt längre, för nån...
 
Vi har jättelite att göra på jobbet men vi håller bilarna igång så gott det går. Men det är mycket mindre bokningar än vanligt för alla. Jag som hanterar Norge märker ju av att dom har mer restrektioner där än vad vi har i Sverige. Där är dom uppmande att jobba hemifrån fram till Påsk.
 
Men nu är det fredag,  och ikväll ska jag å Jimmy faktiskt ut å äta. Vi ska testa den nya Italienska restaurangen La Cena här i stan. Dom öppnade ju för en dryg månad sen och hamnade direkt i denna Corona panik, så gäster behövs. Vi är inte så jätteofta ut å äter men nu är väl tiden då man skall stötta alla lokala företagare.
 
Helgen blir nog mycket pyssel med mina plantor och lite annat, vara ute så mycket det går å kanske plocka fram en å annan Påskfjäder.
På söndag natt ska man ställa om till sommartid och det är ju alltid skönt med den känslan även om man förlorar en timme. 
 
Ha en bra helg alla 
 
När det är lite å göra har jag tagit mig en liten promenad för att dämpa rastlösheten och rensa tankar lite. Detta är taget idag vid lunch. Vårfåglarna kvittrade, det droppar från taken och rinner vatten efter vägarna. Det går fort nu och det är så skönt med ljuset dessa tider. Även om allt runt kring är oroligt så känns det bättre när man kommer ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :