2 a Semesterveckan

Det tog ungefär hela första semesterveckan innan jag slutde vakna vid 5 tiden å tro att det var dags att stiga upp...
Det blev en väldans trevlig vecka detta också.
 
Måndag firade vi svärmor som fyllde år, med hela familjen Tjörnström närvarande utom Dennis. På tisdagkväll tog vi hojarna till Binno och Vickys stuga vid Sävarån där vi åt middag och hade trevligt tillsammans, med Urban, Berit och Janne å Britta, innan vi tog den kurviga och kalla resan på en timme hem till Burtäsk vid 10 tiden.
 
På onsdag kom Ida och Marcus och vi spenderade torsdagen på Långnäset där Marcus fick premäråka vattenskidor, vilket han klarade galant.
Dom han åxå med en sväng på Disccgolf banan innan Vilma kom å vi grillade.
 
På fredag var det dags för det årliga Beach partyt i Bygdeträskliden hos Lena å Nicke. Vi var 17 (!) stycken som åt fantastiskt goda burgare, åkte vattenskoter å vattenskidor, badade, snackade å sjöng fram till midnatt. Vi var några som hade cyklat dit, å cykelturen hem, som vi trodde skulle vara en kylig upplevelse, blev en ljuvlig resa i ett fantastiskt väder, varmt och härligt!
Lördag blev Jordgubbsplockning och installation av "Farfar" , våran nya robotklippare. Varför han får heta farfar är för att grabbarnas farfar klippt vårat gräs fram till nu....
Ikväll väntar en middag i Bureå som Vilma å Sally bjuder på...sen är det vecka 3 som står för drren där det verkar som det kommer bli både en MC tur å en med Husvagn, vi får se vart det slutar.
 
Ha en bra vecka alla!
Bygdeträskliden i fredags. en riktigt härlig kväll med trevliga människor och god mat.
 
 
 
 
 
Taggar: Semester, Sommar!;

Kommentera inlägget här :