MELLO -Fredag

Ja då vare dags...
Strax åker ja å Anna upp till Luleå för å se genrepet ikväll. Känns lite spännande.... å även lite kul att vi kommer få höra låtarna  innan de visas på TV, så imorgon kommer vi exakt veta vad vi ska rösta på när vi sitter framför TV n. 
 
Men det känns också kul att få en hotellnatt, med lite raj raj på stan efter genrepet,  å sen SPA på lördag innan vi åker hem. Jag är ju duktig på att bjussa mig själv å min kropp på såna här saker, men det är inte alltid jag får sällskap!
 
Det är ju Alla hjärtans dag idag, men sen jag träffade Jimmy har vi aldrig gjort nån större affär av det, så jag tror vi lämnar det även i år. Det finns många som är bra på att uppmärksamma detta och göra nåt fint av det. Jimmy är inte den romantiska typen å kanske inte jag heller egentligen, å datum är vi då båda värdelösa på... (det tog en bra stund in på min födelsedag innan han kom på att jag fyllde år haha). Men just Alla hjärtans dag går ju inte att missa om man säger så...där är det ju en hajp hela denna vecka ta mig tusan. 
 
Men..... ... Nuuuu...köööör...viii.!!
 
Mer Mello  bilder efter helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :