Barn vecka

Känns som det var länge sen jag skrev att jag hade "barn vecka",  men i veckan blev det verkligen så. Jimmy åkte iväg på måndagmorgon och båda grabbarna var hemma hela veckan. På måndag kom Vilma och stannade ett par dagar. Hon mådde inte riktigt bra å ägnade veckan åt att söka nya jobb,  hämta andan, pussa katten å vila lite.
Vi hann umgås,  se lite serier och det var som trevligt att ha henne i huset ett par dagar. Hon hjälpte mig med matlagning å lite annat som är skönt när inte Jimmy är hemma. 
 
Sen på onsdag stannade jag kvar i stan efter jobbet och hann med att hänga hemma hos henne en stund då hon återvänt till stan. 
Jag passade på att träna på kvällen innan jag åkte hem. 
 
Igår provade jag kontoret i Burträsk. Det är ju lite kul att jag kan sitta dör också. Nu har jag 3 kontor att sitta på beroende på vart jag befinner mig. Det gör ju allt så mycket enklare. Såklart kan jag sitta hemma och jobba ochså om det är nåt jag måste göra, men det är inte optimalt riktigt varken med system eller annat. Sen är det lite kul att träffa nya medarbetare på Postnord också. 
 
Sen blev det träning för hela slanten på då jag hoppade in för Ida på kvällen före mitt eget pass. 
 
Nu är det iallafall helg och imorgon bär det av till Umeå för att hänga med de delar av Rödå gänget som numera bor i Umeå. 
Sen måste jag nog ägna min chili lite kärlek i helgen. Den har redan kommit upp och nu skall den planteras om för första gången till lite större krukor. 
 
Kolla! Redan hunnit upp såpass mycket. Det verkar som många av fröna har tagit sig så det blir en hel del chili i växthuset i sommar!
 
 
 

Kommentera inlägget här :