Throwback Thursday V 35

Vi landar igen på året 2017 då allt skulle hända....
 
2017 var jag å tjejerna på resa till Stockholm.
Vi har ju haft som en liten tradition att ta oss på en resa nånstans varje sommar de senaste åren. I fjol blev det ingen längre resa, eftersom vi hade bestämt att vi skulle "slå på stort" å fara till USA våren 2021, så vi valde att göra en budget variant i Umeå å spara in lite i väntan på RESAN. Men nu blir ju inte den av, å ingen annan heller i år som det ser ut.
Kanske en weekend i höst, vi får se. Vi har en liten resebudget, men det stannade av lite när Corona kom. Och både Ida och Vilma var ju arbetslösa där ett tag...Men skam den som ger sig. Nånstans ska vi väl komma med våran lilla reskassa framöver.
 
2017 var det som sagt Stockholm. 
Vi bodde fint på ett Scandic hotell och hade riktigt bra "turist dagar" i huvudstan. Ida tatuerade sig, vi shoppade på Mall of Scandinavia, var upp i Kaknästornet och på Vasa museet .
Däremot hoppade vi över Gröna lund. Vi har ju varit en del på Liseberg senaste åren och det känns sóm det är lite mer roliga attraktioner där på nåt vis.
Sista dagen fick Ida feber och hon fick ligga på hotellrummet medan jag å Vilma shoppade. Dom var snälla på hotellet å lät henne ligga kvar till vi skulle åka hem sent på kvällen. Hon hade verkligen JÄTTEHÖG feber och det var en pärs att ta sig till flyget och sen hem.
Hon blev liggande några dagar sen med halsfluss hemma. Det med halsfluss är ju ett minne blott i hennes värld nu eftersom hon plockade bort halsmandlarna förra året och har knappt varit sjuk en enda gång efter det.
3 tatuerade Windeliusar på flyget till Stockholm
Dessa hårtottar har numera annan färg. Vilma är mindre blond, jag är mer blond ( hatade detta röda) och Ida har återgått till blått

Kommentera här: