Semester funderingar

Vi hade ju som planerat att ta en sväng till Kroatien i Augusti/September, men det får bli ett annat år av förklarliga skäl.
Så det lär bli en semester i Sverige i år. Inte dåligt det heller iof å reskassan får växa till sig till nästa år. Kanske man kan få tillåtelse att smita över till Norge om det hinner släppas lite på restriktionerna där.
 
Vi hade ju även en Finlands resa inplanerad med en avslutning på Åland, men den lär ju inte heller bli av. Målet var ju MotoGP som jag gissar kommer bli inställt, men vi har inte  avbokat än, vi har till mitten av Juni på oss med de hotellbokningar vi har så vi avvaktar lite.
 
Men det som är mest troligt är att vi håller oss i Sverige i år. Då är frågan vad man ska hitta på då. En MC semester känns ju lockande .
Jag skulle gärna glida neröver under nån vecka å bara stanna där det passar. Vi får se.
Vi har ju varit iväg några gånger på lite kortare svängar, men planen för en längre har alltid funnits men inte exakt vart vi skulle ta vägen.
Frågan är om man ska dra iväg flera eller bara vi. Det är ju både ock att vara många. Många viljor men väldigt trevligt att vara ett gäng. Allt hänger liksom i luften och det är väl ingen panik heller, vi får ta det som det kommer, och med vad som händer och om man lever till sommaren ens...
 
Nu är ju MC säsången officiellt här iallafall då vi körde till jobbet igår. Så då tar ju tankarna fart mer på allvar.
Vi funderar lite till
 
Jimmy på sin förra hoj på våran mini MC semester till Norge 2016. Fantastiska vyer och rolig åkning. Bakom honom är "drakryggen" som man ser vid Saltströmmen utanför Bodö. Här hade jag inte MC kort än, så det var att åka bakom, men det var inte så dumt det heller.
 
 

Kommentera inlägget här :