Pappa

Min älskade pappa fyller 78 år idag! 
 
Min plan var att titta förbi Rödåliden och gratulera honom när jag ändå skall dit på middag ikväll, men det får jag hoppa över. 
 
Som det är nu törs jag inte. Jag kanske kan stannar till på gården och sjunger för honom om han står på balkongen möjligen. 
Det känns väldigt konstigt iallafall att inte kunna fara dit längre. Men det är bara att vänta. Jag vill inte riskera deras liv, som jag skrev tidigare.
Dom håller sig hemma på "farmen" i skogen och där har dom det inte dåligt alls. Dom har mycket att pyssla med nu inför våren och det är skönt att veta. 
 
Än kan dom åka skidor om dagarna och på våren finns det mycket att göra på gården, så att dom skall bli rastlösa behöver jag inte oroa mig för. Däremot är om ju väldigt i farten annars och umgås med mycket folk, så det kommer att kännas jobbigt, men det är ju lika för alla så det är bara att gilla läget.
 
Så fort det blir varmare kan man ju åka dit å umgås utomhus. Det är då en himla tur att det är vår och inte höst och vinter och juletid, för det hade varit hemskt. Men, som sagt, det är lika för alla så det är bara att vänta ut allt. 
 
Jag hoppas du får en bra dag pappa, även om det är som det är. Jag älskar dig massor och du är väldens bästa pappa, bara så du vet!
 
Pappa och mamma i köket på Rödåliden när pappa fyllde 75. Såhär är jag van att se honom , med gitarren och vid mammas sida. Jag hoppas på fler såna här tillfällen framöver 
 
 
Taggar: Kärlek;

Kommentera inlägget här :