Halos

Dags för en uppdatering om mitt linsbyte.
 
Nu är det tre veckor sen jag gjorde operationen och hittills känns allt bra. Jag slutar med dropparna nu och då skulle man kunna märka av det ett tag, får se hur det blir och vad jag skall "märka av". Men hittills har jag inte haft några problem. Lite "skav" har det varit i ena ögat och bitvis suddig syn på höger öga. Men det har gått till sig och detta är visst nåt helt normalt. Sen är det bara desa "halos" som kommer ta 6-12 månader att bli av med....
Det är mer märkbart nu när det är mörkt . I tisdags morse  när jag körde från Umeå på morgonen var det riktigt jobbigt. Det var mörkt, regnade och mycket mötande bilar. Men man får anpassa sig lite och inte stirra på lamporna. 
Det har blivit lite bättre sen första veckan, men det går långsamt. Men det visste jag ju om, så det är bara att gilla läget.
I övrigt är jag supernöjd!
 
Såhär upplever jag lamporna på bilar jag möter. Kanske inte riktigt såhär illa nu, men första veckan var det jobbigt, sen vänjer man sig ju vid det också  Men det ska bli bättre enligt dom som gjort linsbyte tidigare.
 
 

Kommentera här: