Fredag igen

Har lyckats sova mig igenom en vecka till. Inte för att jag har tråkigt utan för att jag är trött. Men jag är hellre det än deppad.. Jag "stöd" sover lite här å där där det går och färsöker äta så snabb lunch som möjligt för att hinna sova så länge som möjligt. 
Detta med lunch lurar har jag hållit på med många år. På Martinson hade vi 30 min lunch på slutet å jag hann både äta å sova, så kanske "speed sleeping"  är min grej.
 
i onsdag trotsade jag mina sovbehov, bet ihop å gick ner på 360 å körde ett lunch pass.Det var verkligen att plåga sig. Men jag sov gott i bilen på väg hem sen. Så det blev ju både kör och Yoga efter det men det gick bra å jag somnade som en stock vid 10 tiden ändå. Insomningstabletter behövs inte längre vilket är skönt, inte ens om jag sovit på dagen.
 
Jag har nu fått en tid nästa vecka för att lämna prover å se så inte nånting är fel. Men det är ju många som är trötta nu, så det kanske bara är jag som inte har varit med om det tidigare, på de här sättet. Jag brukar ju ha andra problem denna tid. Med den våta filten.Men nu anvnänder jag bara filten till att värma mig med, för med tröttheten kommer även frossan.
 
Men nu är det iallafall fredag och nu på en liten stund ska jag å Anna ner på stan på lite AW. Jag har stöd sovit idag både i bilen på vägen in och på lunchen för att orka vara uppe en stund..Sen är det ju alltid lättare att vara vaken om man har nån att vara vaken med. Det är ju ingen större social aktivitet just på mitt jobb, vilket jag saknar, så det blir ju att man kurar lite ensam. Jag å Janne, som är de enda på kontoret just nu när Appe är sjukskrven, jobbar ju inte med samma saker så vi har inte så mycket att prata om jobbmässigt heller. Men det går väl an så länge man har ett rikt socialt liv. Men jag är lite avis på "Postfolket" som verkar ha så trevligt gäng.
Saknar faktiskt de år på Martinsons då vi hade massor av bus i arbetsgruppen. Men då var det så mycket annat som störde mig så man hade inte vett att uppskatta det. Nåväl. Nu är det som det är å det är helt okej.
Nu loggar ja ut å tar helg. Fortfarande inga direkta planer så det blir nog att sova så mycket som det går.
Jag, min fleectröja å mina torgvantar..Vi hänger på kontoret om dagarna 
 
 
 

Kommentera inlägget här :