Mello helg

Så himla kul helg det blev!

Givetvis var ju Mello finalen på lördag  helgens höjdpunkt då vi bjudit hem lite vänner på middag. Vi hade bestämt att vi skulle fixa en buffé så vi stod hela fredagskvällen å lagade mat. Eller Jimmy lagade. Själv fixade jag dukning, städade huset och förberedde allt annat runt kring.

Lördag blev därför en lugn dag. Allt var ju som klart, så det var bara sista timmen som vi skulle fram med allt och fixa det sista.

Klockan 6 dök då alla upp och det var Mello överallt, i huset, på tvn , kring maten och på alla gästerna. Mycket trevlig kväll, å sen vann ju rätt låt åxå, det är ju inte ofta de flesta är så överens. Festen fortsatte fram till midnatt å sen var det bara att gå isäng.

Söndan ägnades åt att dammsuga fjädrar och glitter, med ett leende på läpparna över att kvällen blev så lyckad.

Nu är det måndag och Jimmy har dragit iväg mot Gävle hållet, med bilen denna gång, så nu är jag billös hela veckan. Tur Vilma har en om det skulle behövas.

Veckan ser väl i princip ut som alla andra veckor och nästa helg skall vi till Rödå. Grabbarna har fixat lite trevligheter som vi tjejer inte vet så mycket om, känns kul å spännande.

Men vi tar denna vecka först. Går den lika fort som alla andra så är det snart helg igen ….

Lite bilder då...

Våra snygga gäster
Fr vä: Robban, Ingela, Nicklas, Lars, Katta, Carola, Thomas och Victoria
 Dessa fjädrar...dom var överallt :-)
Mello dukningen 
Buffé bordet
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentera här: