Måndag

 

Idag är det måndag och vi har haft en riktigt lugn helg utan barn.

 

Vilma och Ida for med sin pappa till Sundsvall , och grabbarna for till Camilla, så det blev för en gångs skull bara vi två.

 

Det skönaste med att bara vara två en fredag,  är att man kan ta det lugnt och inte stressa med middan.

 

När vi kom hem så inventerade vi kyl, frys och skafferi och sen lagade Jimmy en helt fantastisk Thaisoppa med bara det vi hade hemma: rotfrukter, torsk, kokosmjölk, lime, ingefära och koriander. Det blev supergott.

Till det ett glas vitt vin som vi åxå hade hemma…..

 

Sen kom Tommy över och åt lite efterrätt med oss och provsmakade lite nya whiskysorter.

Dom här två herrarna har en förmåga att snacka jobb i princip hela tiden, så när det gått några timmar och Idol var slut så lämnade jag dom och gick å la mig och lyssnade på ljudbok, så fick dom fortsätta prata nån timme till. Jag var lix så trött och slut efter veckan, så det kändes helt okej att gå i säng.

 

Vi byggde vidare på vårat sovrum på lördag och det är en del  att klura på, typ vilken färg vi skall ha å tapeter och heltäckningsmatta mm.

Väggen är iaf klar nu, så det som skall göras härnäst är att tömma rummet och måla taket. Sen är det lister, tapeter och lite annat pyssel innan vi kan flytta upp och gå över till att fixa Vilmas blivande rum.

Hur vi ska få ihop logistiken vet vi inte riktigt än, men på nåt sått måste vi få en smidig flytt så inte alla skall sova huller om buller eller att nån är utan rum helt plötsligt.

 

På Lördagkväll var vi till Jimmys syster Lina med familj och åt middag.

 Vi hade båda fått i Julklapp av Jimmys föräldrar en middag där man hämtade ut en nästan klar middag med alla ingredienser och recept och sen var det bara att laga till den .

Denna gång var det Anka,  med rotfrukter i ugn och en mycket läcker lins och bacon röra samt sås till. Jättegott. Det var första gången jag åt Anka, och det smakade inte riktigt som jag trodde. Men det var gott!

Trevligt åxå att få umgås med dom en kväll sådär, det har vi inte gjort tidigare konstigt nog.  

 

Nu är det dags att bege sig på veckans första träningspass. Kommer bli en fullspäckad vecka i veckan, med både träning och körsång. Känns som det bara kommer rassla till så är det Fredag igen och dags att plocka fram julpysslet….

 

 
Lördagens middag.

Kommentera här: